IV-suodattimet – tutustu laajaan valikoimaan

Ota yhteyttä!

Tarjoamme suomalaisen valmistajan korkealaatuisia ilmanvaihtosuodattimia. Kattavaan valikoimaamme kuuluvat erilaiset suodattimet perussuodattimista mikrosuodattimiin.

Valmistajan nykyaikaiset ja asianmukaiset tuotantomenetelmät mahdollistavat joustavan ja kustannustehokkaan valmistuksen. Näin voimme toteuttaa suodattimien nopeat valmistusajat.

Pussisuodattimet

Tarjoamme vakiokokoisten pussisuodattimien lisäksi erikoiskokoiset suodattimet nopealla ja joustavalla toimitusajalla. Materiaaleina käytämme sertifioitua synteettistä-, lasikuitu- ja nanowave materiaalia. Pystymme tarjoamaan juuri teidän tarpeisiinne parhaiten soveltuvat tuotteet kaikkiin käyttötarkoituksiin ja -olosuhteisiin unohtamatta tuotteiden energiatehokkuutta


Tutustu tarkemmin suodatinvalikoimaan PL-Filterin sivuilla.

Asunnon ilmanvaihto ja koneellinen ilmanvaihto

Tarjoamme laajan valikoiman koneellisen ilmanvaihdon suodattimia kodin ja julkitilojen ilmanvaihtolaitteisiin. Käytämme vain alan parhaita suodatinmateriaaleja sisäilman suodatuksessa.

Valikoimaamme kuuluvat mm. Ilton, Valloxin, Parmairin, Purmo Airin, Deekax Airin, Onnisen, Enerventin ja Iloxairin koneisiin sopivat suodattimet. Suodatinpakkauksessa on F7-hienosuodatin ja G3-karkeasuodattimet.

Suodatinluettelo

Haluatko lisätietoa IV-suodattimista? Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Puhelin-ikoni

CH-Palvelu Oy Lappeenrannasta tarjoaa IV-suodattimet perussuodattimista mikrosuodattimiin.

Ota yhteyttä!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.