IV-suodattimet

IV-suodattimet – tutustu laajaan valikoimaan

Myymme GEA/Delbagin sekä TROXin valmistamia ilmansuodattimia, joiden maahantuoja on Oy Teknocalor Ab. Kattavaan valikoimaamme kuuluvat erilaiset IV-suodattimet perussuodattimista mikrosuodattimiin.

F6- ja F7-luokan lasikuitupussisuodattimilla on P-merkintä, joka helpottaa asiakkaan suodatinvalintaa. P-merkintä kertoo suodatustehon raja-arvot kullekin suodatusluokalle, ja lisäksi suodattimien toimintaa testataan ja valvotaan todellisissa olosuhteissa.

Eurovent-sertifiointi

GEA Delbag Luftfilter F5–F9-luokkien hienosuodattimille on myönnetty Eurovent-sertifikaatti. Sertifiointi tarkoittaa, että puolueeton tutkimuslaitos testaa tuotteet neljästi vuodessa ja yrityksen julkaistun tuotetiedon tulee vastata todellisia tietoja. Suomessa tuotteet testaa VTT ja Ruotsissa SP.

Tutustu tarkemmin sertifikaatteihin ja suodatinvalikoimaan Teknocalorin sivuilla.

Valikoimaamme kuuluvat IV-suodattimet

Asunnon ilmanvaihto ja koneellinen ilmanvaihto

Tarjoamme laajan valikoiman koneellisen ilmanvaihdon suodattimia kodin ja julkitilojen ilmanvaihtolaitteisiin. Käytämme vain alan parhaita suodatinmateriaaleja sisäilmansuodatuksessa.

Valikoimaamme kuuluvat mm. Ilton, Valloxin, Parmairin, Purmo Airin, Deekax Airin, Onnisen, Enerventin ja Iloxairin koneisiin sopivat suodattimet. Suodatinpakkauksessa on F7-hienosuodatin ja G3-karkeasuodattimet.

Suodatinluettelo
PDF


Haluatko lisätietoa IV-suodattimista? Ota yhteyttä, niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Kysy lisää tuotteistamme!

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

CH-Palvelu Oy
Yläniitynkatu 5
53550 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 2177609-4
Puh: 02 071 896 00

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

CH-Palvelu Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa