IV-suodattimet – tutustu laajaan valikoimaan

Myymme GEA/Delbagin sekä TROXin valmistamia ilmansuodattimia, joiden maahantuoja on Oy Teknocalor Ab. Kattavaan valikoimaamme kuuluvat erilaiset IV-suodattimet perussuodattimista mikrosuodattimiin.

F6- ja F7-luokan lasikuitupussisuodattimilla on P-merkintä, joka helpottaa asiakkaan suodatinvalintaa. P-merkintä kertoo suodatustehon raja-arvot kullekin suodatusluokalle, ja lisäksi suodattimien toimintaa testataan ja valvotaan todellisissa olosuhteissa.

Eurovent-sertifiointi

GEA Delbag Luftfilter F5–F9-luokkien hienosuodattimille on myönnetty Eurovent-sertifikaatti. Sertifiointi tarkoittaa, että puolueeton tutkimuslaitos testaa tuotteet neljästi vuodessa ja yrityksen julkaistun tuotetiedon tulee vastata todellisia tietoja. Suomessa tuotteet testaa VTT ja Ruotsissa SP.

Tutustu tarkemmin sertifikaatteihin ja suodatinvalikoimaan Teknocalorin sivuilla.

Valikoimaamme kuuluvat IV-suodattimet

Asunnon ilmanvaihto ja koneellinen ilmanvaihto

Tarjoamme laajan valikoiman koneellisen ilmanvaihdon suodattimia kodin ja julkitilojen ilmanvaihtolaitteisiin. Käytämme vain alan parhaita suodatinmateriaaleja sisäilmansuodatuksessa.

Valikoimaamme kuuluvat mm. Ilton, Valloxin, Parmairin, Purmo Airin, Deekax Airin, Onnisen, Enerventin ja Iloxairin koneisiin sopivat suodattimet. Suodatinpakkauksessa on F7-hienosuodatin ja G3-karkeasuodattimet.

PDF Suodatinluettelo

Nederman-öljysumunerottimien suodattimet – NOM 4, 11, 18, 28

Tarjoamme vaihtosuodattimia myös Nederman-öljysumuerottimiin. Öljysumuerotinsarja on tarkoitettu pääasiassa työstö-öljyjen ja jäähdytysnesteiden sumunsuodatukseen ja talteenottoon. Pääsuodatin on pääosin itsepuhdistuva. HEPA-suodattimien suodatusaste on yli 99,97 % 0,3 µm, jolloin ilma voidaan kierrättää takaisin työtilaan.

Lue lisää öljysumunpoiston suodattimista.

Haluatko lisätietoa IV-suodattimista? Ota yhteyttä, niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Yhteydenottolomake

Kerro meistä kavereillesi